Descriere
Acest vin este creat dintr-un cupaj de 60% Sangiovese, 20% Merlot și 20% Cabernet Franc si este învechit timp de un an in baricuri franceze Allier si in butoaie de stejar slavon de 30-35 hl. Culoarea caracteristica a acestui vin este rosu rubin intens cu o tenta de violet. Lasa o aroma intensa cu note placute de condimente.
Postgust structurat si echilibrat cu o prospetime potrivita si taninuri catifelate. Este un vin de inalta calitate alcatuit dintr-o combinatie si o varietate de struguri de pe teritoriul Montalcino. Aroma se caraterizeaza prin note de fructe rosii proaspete, arome picante (nota intensa de lemn dulce). Gust armonios, usor, picant, fascinant.
Potrivit pentru orice ocazie. Excelent intr-o larga selectie de alimente: carne rosie, branzeturi, paste proaspete cu carne si sos de rosii, mezeluri, bruschette, legume, peste si supe traditionale.